[7 GAMBAR] Wajah Artis “A WALK TO REMEMBER” Dahulu Dan Sekarang


a walk to remember, before and after

Siapa tidak tahu filem cinta “A Walk To Remember” ┬álakonan artis terkenal Mandy Moore dan juga Shane West. Filem romantik ini yang ditayangkan pada tahun 2002 telah menarik ramai orang yang minat filem romantik kerana kisah cintanya yang amat – amat sedih.

Kepada yang belum pernah melihat atau sudah lupa sinopsis filem ini, “A Walk To Remember” mengisahkan percintaan di antara pelajar lelaki yang mempunyai masalah disiplin bernama Landon dan juga pelajar perempuan yang bersikap ulat buku ataupun ‘nerd’ yang bernama Jamie. Walaupun di kutuk oleh kawan-kawannya sendiri yang sering mengejek Jamie kerana sikap dan cara pemakaiannya, Landon tetap terus cuba memikat dan menunjukkan cintanya kepada Jamie. Tidak cukup dengan itu, ayah Jamie juga turut menghalang hubungan cinta mereka namun Landon tetap tidak berputus asa dan akhirnya berjaya memikat hari Jamie.

Cerita romantik ini yang telah mucul di pawagam 15 tahun dahulu pastinya membuat anda tertanya-tanya bagaimanakah wajah mereka sekarang. 7 gambar di bawah ialah gambar pada tahun 2002 dan gambar wajah mereka pada tahun ini.

Mandy Moore, Jamie Sullivan
Mandy Moore (Jamie Sullivan)

 

Shane West, Landon Carter
Shane West (Landon Carter)

 

Lauren German, Belinda
Lauren German (Belinda)

 

Daryl Hannah, Cynthia Carter
Daryl Hannah (Cynthia Carter)

 

Al Thompson, Eric
Al Thompson (Eric)

 

Clayne Crawford, Dean
Clayne Crawford (Dean)

 

Peter Coyote, reverend Sullivan
Peter Coyote (reverend Sullivan)

Apa Komen Anda?

[7 GAMBAR] Wajah Artis “A WALK TO REMEMBER” Dahulu Dan Sekarang

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in