Berbuka Puasa Gaya Western di Delicious 1 Utama


Masih tercari-cari lokasi berbuka puasa ? Bagi mereka yang ingin merasai sendiri berbuka puasa bertemakan ala-ala western, europe, dan mexico. The Delicous 1 Utama mungkin akan jadi lokasi fevret korang lepas ni. Nak tahu sebab apa ? Jom tengok dulu gambar-gambar makanan yang terdapat disini

Mesti ramai sudah familiar dengan nama Cafe Delicious kan? Baru kali ini abg  sempat merasai sendiri antara menu2 hot dekat sini. Sebelum ni kawan2 dah cerita (Portion besar la,makanan dia sedap2, suasana menarik).

Haa. Nak tengok betul ke tidak, abg turun sendiri merasai makanan di sini. Fuhhh. Datang2 je dekat Delicious 1 Utama ni, terkesima sekejap tengok depan mata. Lain dari abg research sebelum2 ni.

STARTER

Saved By The Bell-acan (Chicken Wings)

Salt & Pepper Squid

Salmon Else

Muchacho Nacho Platter

SALAD 

One In A Melon 

Sawa-Duck-Ka Salad

MEAL

Go Cheesed Lightning

Country Roast With The Most

Dibs On The Beef Ribs

Seashells By The Seashore Aglio Olio

Duck Con-fit For A King

DESSERT

Panna “Kota” Kinabalu

Choc-A-Block Lava Cake

DELICIOUS 1 UTAMA BERWAJAH BARU

(Boleh rujuk gambar di bawah) Restoran ini rupanya baru sahaja diubah konsep. Dibawah pengurusan baru iaitu Envictus International Holding Limited telah membuat inovasi konsep ‘Grand Cafe’ yang pertama di Malaysia iaitu diberi nama The Delicious Group (Website). Abg difahamkan restoran Delicious di kawasan lain akan turut diubah seperti yang pertama di Delicious 1 Utama ini

SEBAB MESTI DATANG KE DELICIOUS

1. Restoran berkonsepkan cafe ini sesuai untuk dilawati oleh keluarga (keluasan kedai yang melebihi 100pax dalam satu2 masa). Terdapat banyak spot2 menarik untuk anda selfie sebagai kenangan & mungkin juga profile picture Facebook anda

2. Layanan yang mesra dari staff2 Delicious sendiri.Walaupun sentiasa ramai pelanggan, diorang masih kekal positif & layan customer.Bagi yang mungkin nak cari jodoh, ada beberapa abg sendiri sejuk mata memandang dekat sini. Dengan senyuman dia. Hehehe

3. Chef akan memastikan kualiti makanan sebelum makanan dikeluarkan. Kalau tengok dari gambar2 diatas, nampak seperti “High-class” kan? Sentuhan Chef sendiri tu.

4. Restoran ini memang akan sentiasa penuh. Mereka sudah ada loyal customer yang kerap kunjungi. Jadi untuk memastikan anda tidak melepas, boleh buat reservation dulu ye. (Butiran ada di bawah)

5. Menu pilihan abg semestinya Country Roast With The Most. Taste ayam dia lembut dan berjus. Sekali cuba pasti korang lepas ni nak datang lagi. Nak tahu harga menu2 di atas , boleh direct ke sini ye –> Website

Delicious One Utama
Lot G316, Ground Floor,
 One Utama Shopping Centre (New Wing),
 Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya.
Tel: 603 7724 1086
Instagram : @thedeliciousgroup

 

 

Apa Komen Anda?

Berbuka Puasa Gaya Western di Delicious 1 Utama

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in