Cari Makan Bersama BloggerBar – Grease, Shah Alam


Grease Shah Alam

Dalam artikel kali ini, admin akan bawa anda semua ke sebuah restoran makanan Western di Seksyen 13, Shah Alam iaitu, Grease Cheesesteak & More! Memang amat menyelerakan!

LOKASI PERNIAGAAN

Seksyen 13 area mana tu? Hahh, kepada sesiapa yang tidak biasa dengan jalan di Shah Alam. Andan boleh gunakan Waze atau Google Maps dengan menaip alamat berikut.

Alamat: Persiaran Akuatik, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor, Malaysia.

‘MENARIK’ DALAM MENU

Mari kita lihat apa yang best dalam menu restoran Grease Cheesesteak & More!

grease, shah alam, menu

Grease, Shah Alam, Menu, 2017

Sewaktu dalam sesi Cari Makan Bersama BloggerBar di Grease, host baru kami, Abang Syahmi Naim kita telah dihidangkan 2 menu Starters iaitu Hot Chicken Wings dan Cheese Dip Nachos.

Bukan itu sahaja, kemudiannya kami dihidangkan lagi 3 menu Signature mereka iaitu, Greasy Messy Beef Bacon Burger, Greasy Texas Chili Cheesesteak dan Spicy Aglio Olio. Terbaik siut!

Last but not least, kami dihidangkan dengan Grease Specialty Drink iaitu, Pinkie Sue, Orange Rocket dan Purple Haze. Memang sedap!

Lihat video penuh Cari Makan Bersama BloggerBar di Grease, Shah Alam.

 

KESELURUHAN

Admin sememangnya amat berpuas hati dengan hidangan yang kami terima. Harganya berpatutan dengan kuantiti dalam sajian. Boleh dikatakan jauh lebih murah daripada restoran-restoran Western food di luar sana.

APA KATA ANDA?

Kongsikan pendapatan anda dalam ruang ‘Comment’ yang telah disediakan di bawah! Jumpa lagi di sedutan Cari Makan Bersama BloggerBar.

Apa Komen Anda?

Cari Makan Bersama BloggerBar – Grease, Shah Alam

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in