CARI PERKATAAN “DOG” TERSEMBUNYI YANG MUNGKIN PALING SUSAH


“Alaaa, confirm ni lagi satu cari perkataan tersembunyi yang senang aja”. Admin jamin mesti anda akan cakap macam ni bila bukak artikel ini. Sabar dulu, admin nak bagitahu walaupun cari perkataan tersembunyi ni hanya mempunyai 3 huruf sahaja dalam kotak, tapi admin jamin benda yang nampak mudah ni confirm boleh buatkan anda semua pening kepala sampai tak tidur malam nak cari perkataan tersembunyi ini.

Cuba anda semua tengok gambar di bawah ni dengan teliti, tengok betul- betul lepastu cuba cari perkataan “DOG”. Admin nak ingatkan, korang jangan pulak nak buat-buat terlebih bijak, nak acah acah konon macam nak Think Outside The Box , lepastu korang nak cakap perkataan “DOG” tu ada pada title dia la, ada pada bawah kotak dia laa, ada kat taman laa, … Admin jamin memang ada perkataan “DOG” dalam gambar ni.

OK, Give up?? Dah 2 hari anda semua cari perkataan “DOG” tapi tak jumpa kan?? Admin jamin anda semua dah share kat kawan – kawan, ahli keluarga, dan juga pensyarah anda mintak diorang carikan perkataan tersembunyi ini.

Scroll ke bawah kalau anda semua nak tahu jawapnnya…

Jadi berapa ramai yang jumpa perkataan ni tanpa melihat jawapan yang admin bagi??

Apa Komen Anda?

CARI PERKATAAN “DOG” TERSEMBUNYI YANG MUNGKIN PALING SUSAH

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in