Vokalis Linkin Park Chester Bennington Dijumpai Mati Gantung Diri

Vokalis kepada Band Rock terkenal pada tahun 90-an Linkin Park, Chester Benninton dijumpai mati gantung diri. Menurut sumber media TMZ, penyanyi utama kumpulan Rock tersebut...

View Full Post
Vokalis kepada Band Rock terkenal pada tahun 90-an Linkin Park, Chester Benninton dijumpai mati gantung diri. Menurut sumber media TMZ, penyanyi utama kumpulan Rock tersebut dijumpai mati di dalam rumah beliau di Palos Verdes berhampiran Los Angeles pada Khamis semalam. Beliau dipercayai membunuh diri dengan menggantung diri ketika bersendirian di rumah sewaktu keluarganya berada di...

War for the Planet of the Apes | Review | BloggerBar

‘It is my hope that out of this solemn occasion a better world will emerge, out of the blood carnage of the past a world...

war for the planet of the apes View Full Post
‘It is my hope that out of this solemn occasion a better world will emerge, out of the blood carnage of the past a world founded upon faith and understanding, a world dedicated to the wish for freedom, tolerance and justice.’ – Caesar Tajuk: War for the Planet of the Apes (2017) Genre: Aksi, Drama,...

Spider-Man Homecoming Review: Tom Holland Berjaya Mainkan Watak Peter Parker

Editor’s Review: Tom Holland Berjaya Mainkan Watak Peter Parker Kita semua sedia maklum tentang kisah asal cerita Spiderman, bagaimana dia dapat kuasa dan sebagainya, serta...

spiderman homecoming, tom holland View Full Post
Editor’s Review: Tom Holland Berjaya Mainkan Watak Peter Parker Kita semua sedia maklum tentang kisah asal cerita Spiderman, bagaimana dia dapat kuasa dan sebagainya, serta kematian pakcik Ben. Filem Spiderman kali ini mensasarkan penonton yang lebih muda atau lebih tepat golongan remaja. Peter Parker, remaja 15 tahun yang fikir dia mampu untuk membanteras jenayah. Permulaan...

Taming Sari Mengganas Pada Raya Tahun Ini

Hahh siapa yang Raya tahun ni memakai Butang Keris baju Melayu? Sebelum ni terkenal dengan butang baju berbentuk batu tapi tahun ni ramai yang memilih...

butang keris baju melayu View Full Post
Hahh siapa yang Raya tahun ni memakai Butang Keris baju Melayu? Sebelum ni terkenal dengan butang baju berbentuk batu tapi tahun ni ramai yang memilih untuk memakai butang baju berbentuk keris ini. Anda juga boleh mendapatkan butang keris biasa dengan harga RM79. Keris atau Kris merupakan pedang pendek yang berasal dari Pulau Jawa, Indonesia dan...

Transformers 5 The Last Knight (2017) Review: Filem Kali Ini Menghampakan

Filem Transformers 5 yang berjudul The Last Knight kali ini sememangnya menghampakan. Tapi jangan risau admin hanya memberikan kritikan daripada pendapat admin dan kawan-kawan selepas...

transformers 5 review View Full Post
Filem Transformers 5 yang berjudul The Last Knight kali ini sememangnya menghampakan. Tapi jangan risau admin hanya memberikan kritikan daripada pendapat admin dan kawan-kawan selepas menonton filem ini. Sebelum tu mari kita lihat dulu detail dan sedutan ‘trailer’ mengenai filem Transformers 5: The Last Knight ini terlebih dahulu. Filem arahan Michael Bay kali ini membawa...

Bersedia untuk Dubai Air Taxi, Pengangkutan Teksi Udara Pertama di Dunia!

Dubai: Road and Transport Authority (RTA) akan menjalankan ujian pengangkutan teksi udara pada hujung tahun ini. RTA menjalankan ujian pengangkutan yang dinamakan Autonomous Air Taxi...

dubai air taxi View Full Post
Dubai: Road and Transport Authority (RTA) akan menjalankan ujian pengangkutan teksi udara pada hujung tahun ini. RTA menjalankan ujian pengangkutan yang dinamakan Autonomous Air Taxi (AAT) supaya ianya menjamin keselamatan kepada semua pengangkutan. RTA juga mengumumkan kerjasama bersama syarikat Jerman, VOLOCOPTER, sebuah syarikat yang specialize dalam mengeluarkan pengangkutan teksi udara. Ianya merupakan pengangkutan automatik/autopilot yang...

Filem Animasi Popular Kembali Despicable Me 3 Review

Filem Animasi Popular, Despicable Me 3 kembali pada hujung bulan ini! Sinambungan kisah Despicable Me sebelum ini mempunyai harapan skrip yang lebih kemas dengan rentak...

despicable me 3 View Full Post
Filem Animasi Popular, Despicable Me 3 kembali pada hujung bulan ini! Sinambungan kisah Despicable Me sebelum ini mempunyai harapan skrip yang lebih kemas dengan rentak yang sederhana. Cerita bermula apabila penjahat yang Obses dengan zaman 80-an iaitu Balthazar Bratt, cuba mencuri berlian bersaiz jumbo, dari situ lah munculnya Gru, bekas penjahat yang telah bertukar arah....

Revolights, Konsep Tayar Basikal Berlampu Paling Bagus!

Konsep Revolights tayar basikal berlampu sangat mengkagumkan! Apa yang buat ia lebih menarik ialah sistem Revolights sendiri. Di mana ianya mengikut undang-undang jalanraya – tayar...

revolights View Full Post
Konsep Revolights tayar basikal berlampu sangat mengkagumkan! Apa yang buat ia lebih menarik ialah sistem Revolights sendiri. Di mana ianya mengikut undang-undang jalanraya – tayar depan menggunakan warna lampu depan kereta dan tayar belakang dipasangkan dengan lampu merah. Bukan itu sahaja, ianya juga datang dengan applikasi telefon sendiri. Di mana pengguna boleh mempunyai ‘achievement’ sendiri...

Dengan Bermodalkan Wang sebanyak RM500, Irfan Khairi yang pada Usia 28 tahun Sudah pun Bergelar Jutawan Muda.

Digelar tokoh usahawan muda sememangnya diingini oleh ramai peniaga di luar sana, termasuklah admin sendiri. Ya, anda boleh berjaya tak kisah menceburi bisnes apa. Samada...

irfan khairi, jutawan muda View Full Post
Digelar tokoh usahawan muda sememangnya diingini oleh ramai peniaga di luar sana, termasuklah admin sendiri. Ya, anda boleh berjaya tak kisah menceburi bisnes apa. Samada online atau offline, jual tudung, produk kecantikan, admin percaya semuanya boleh berpotensi untuk berjaya. Malah, di Malaysia sendiri pun sudah banyak tokoh-tokoh usahawan muda dari pelbagai bidang yang telah sukses...

Bahaya berbuka puasa dengan AIR SEJUK !!

Pasti ramai yang gemar berbuka puasa dengan minuman sejuk kan? Setakat pemerhatian abg jo, majoriti yang berbuka puasa di luar, semuanya akan order air sejuk....

View Full Post
Pasti ramai yang gemar berbuka puasa dengan minuman sejuk kan? Setakat pemerhatian abg jo, majoriti yang berbuka puasa di luar, semuanya akan order air sejuk. Kawan-kawan abg jo pun pelik kenapa abg order air panas. Begini, ada sebabnya mengapa para doktor sendiri sarankan kita berbuka dengan air panas atau suam. Banyak juga kajian-kajian mendapati air...

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in