Pakai simcard ni je boleh berpeluang memenangi BMW 330E Sport. Menarik kan


Pernah tak berimpian nak memandu sendiri kereta sport idaman korang ? Entry kali ni abg nak kongsikan peluang untuk korang memandu sendiri BMW 330E Sport, dan pelbagai hadiah menarik lagi seperti Proton Persona, pakej pelancongan(Rm18,000), motosikal,smart tv,ipad dan juga banyak lagi

Syarikat simcard TRONEXUS GLOBAL SDN BHD kali ini memberikan peluang kepada pelanggan-pelanggan yang menggunakan simcard mereka (premium) untuk memenangi cabutan bertuah yang telah mereka sediakan.

Oh ya, cabutan bertuah simcard Tronexus ini bermula pada 1 Oktober 2016 – 30 September 2017. Lebih kurang 3 bulan sahaja lagi untuk anda rebut peluang ni.

Review dari abang setakat menggunakan sendiri simcard Tronexus ni, line boleh dikatakan kuat (ikut line Digi). So kalau kawasan korang memang lini DIGI dah kuat, boleh cuba simcard tronexus ini. Sebab apa ? Disamping korang gunakan simcard seperti biasa setiap bulan, ada peluang untuk tambah income taw. Lepas ni tak perlu merungut duit habis dah la yee.Hehe

Korang kena topup setiap bulan Rm50 ye untuk kekal aktif. Oklah kan berbanding line lain Rm80 ke atas tu.

Bagaimana cara untuk sertai cabutan bertuah ini?

Nama contest : LEBIH MUDAH 2 WIN

1) Dapatkan segera simcard Tronexus ini dimana-dimana kedai telekomunikasi atau pun boleh walk-in sendiri di HQ Tronexus

Venue : Tronexus Global Sdn Bhd (Kuchai Lama)
L-1-1, Kuchai Business Park, No. 2, Jalan Kuchai Lama, 58200, Kuala Lumpur, Malaysia

Atau boleh layari laman web www.tronexuscom & Hubungi 1-300-800-188

2) Harga pakej premium Simcard Tronexus ini hanyalah RM299 dan anda akan dapat no VIP (Bernilai sehingga RM5,000). Memang cantik nombor VIP. Contoh dari abang punya ialah 011-20007333 (Boleh contact bagi yang single tu,hehe)

Dari harga di atas, korang juga dapat PERCUMA 1GB data untuk ahli baru premium & 500 MB bagi setiap rujukan ( Jika korang nak menjual).

Ada juga disediakan topup sedia ada RM50 bila korang baru membeli.

3) Setiap pembelian pakej premium ni, korang layak terima 2 tiket penyertaan cabutan bertuah ni. Lagi banyak korang beli atau ajak kawan-kawan guna simcard tronexus, lagi banyak tiket yang korang dapat. Setiap kawan2 korang yang guna simcard ini melalui rujukan korang, boleh terima 1 tiket penyertaan lagi

Sebab apa perlu tukar ke SIMCARD TRONEXUS ???

1) Tronexus menggunakan line daripada DIGI ye
2) PERCUMA 250 minit panggilan setiap bulan
3) Terima 2 tiket sertai cabutan bertuah bernilai ratusan ribu ringgit
4) Terima kredit RM50
5) Pilihan nombor VIP anda
6) Peluang untuk menjana pendapatan (Rujukan kenalan lain)
7) Syarikat TRONEXUS menyediakan sistem bernilai puluhan ribu ringgit (www.tronexus.com)
8) Tambah nilai dengan mudah secara atas talian,walk in 7-Eleven, E-Pay

Jana pendapatan tambahan bersama Tronexus ?

Ohh ya, entry dekat atas abang mention tentang jana income kan ? Memang betul tu. Sangat sesuai bagi pelajar2 atau surirumah terutamanya bagi yang ingin jana pendapatan tambahan

Macam mana tu ? Caranya bila korang yang telah gunakan simcard tronexus, cuma perlu kenalkan simcard tronexus pada kenalan korang & bila mereka aktifkan simcard tronexus mereka, anda layak untuk terima pendapatan anda. Layari www.tronexus.com untuk maklumat lanjut

HQ Tronexus Global Sdn Bhd kini berwajah baru

Untuk makluman anda juga, syarikat Tronexus Global Sdn Bhd ini adalah anak syarikat TALK FOCUS SDN BHD (satu2nya simcard yang membenarkan penggunanya menjana pendapatan melaluinya)

Bermula 21 Jun 2017 sehingga tamat contest 31 September 2017, setiap ahli premium yang berdaftar layak terima 2 tiket penyertaan cabutan bertuah, berbanding 1 tiket sebelumnya. Digalakkan juga bagi ahli basic  & Standard Tronexus untuk naik taraf kepada pakej premium bagi melayakkan diri memenangi tiket cabutan bertuah ini

Dato’ Sri Eric Yap, CEO Talk Focus Sdn Bhd mengumumkan di majlis berbuka puasa anjuran Tronexus di HQ baru bertempat di alamat seperti di bawah. Beliau berkata pengumuman baru ini diumumkan sejajar dengan penyertaan yang kian meningkat saban hari

Beliau turut bersemangat dalam menjemput lebih ramai untuk menggunakan simcard Tronexus sekaligus menjana pendapatan melalui sistem yang mereka sediakan. Bisnes partner adalah gelaran yang sesuai bagi mereka yang menggunakan servis mereka.

Venue : Tronexus Global Sdn Bhd (Kuchai Lama)
L-1-1, Kuchai Business Park, No. 2, Jalan Kuchai Lama, 58200, Kuala Lumpur, Malaysia

Atau boleh layari laman web www.tronexuscom & Hubungi 1-300-800-188

Apa Komen Anda?

Pakai simcard ni je boleh berpeluang memenangi BMW 330E Sport. Menarik kan

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in