Kenyataan Maaf Di atas Kekeliruan Post “Bahaya Megi”


Masih ingatkah anda dengan “Post Viral” ini. Pemilik asal gambar di atas telah menghubungi ofis BloggerBar Media tiga hari lepas & memaklumkan bahawa gambar berikut adalah kepunyaannya. Beliau turut menceritakan sebab sebenar beliau adalah disebabkan kemalangan “Chemical Injury” ” 5 Tahun yang lalu. Boleh rujuk link asal – SINI

Berikutan dengan itu , pihak kami sekali lagi ingin meminta maaf di atas salah faham yang pihak editor kami publishkan. Tujuan kami hanya untuk menyebarkan kesedaran yang kadang2 kita terlupa tentang kesihatan kita.Untuk makluman juga , editor kami merujuk kepada post asal http://bit.ly/2qiI34J (Carian google : Kesan Makan Maggi)

Pihak kami juga berharap blogger2 yang lain turut dapat membetulkan gambar yang dicopy itu bagi menghormati pihak keluarga beliau.

Anda juga boleh merujuk post asal (http://bloggerbar.com.my/kesan-mee-segera/ ) .Kami telah menukar gambar atas permintaan pemilik. Teruskan menyokong kami bagi mengeluarkan artikel-artikel yang menarik untuk anda semua.

Beilau yang bernama Mohd Raffie bin Abd Latiff telah mengalami kemalangan Chemical Injury pada awal pagi (8 Ogos 2011). Difahamkan beliau masih lagi memerlukan kos rawatan yang tinggi untuk membantu beliau.

Anda semua boleh turut menyumbang untuk sama-sama membantu beliau:

Akaun Maybank

(No akaun: 162179749574 – Mohd Raffie Bin Abdul Latif).

Apa Komen Anda?


Like it? Share with your friends!

150
57
150 shares, 57 points

Kenyataan Maaf Di atas Kekeliruan Post “Bahaya Megi”

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in