Review Amoura Matte Liquid Lipstick | Amoura Cosmetics Mont Kiara


ANDA INGINKAN LIPSTICK MURAH DAN BERKUALITI?

Kepada yang inginkan lipstick yang murah dan berkualiti, ini admin nak kongsi sikit lipstick atau dalam bahasa Melayu gincu bibir dari Amoura Cosmetics Mont Kiara.


Kelebihan Matte Lip Cream

Mempunyai 6 Warna yang Menawan

amoura cosmetics

Pilihan warna semestinya satu aspek yang penting dalam memilih gincu bibir. Di Amoura Cosmetics Mont Kiara, anda boleh dapatkan warna-warna pilihan gadis masa kini seperti berikut:

  • Dusty Rose
  • Mulberry
  • Naturally Nude
  • Red Velvet
  • Brown Fox
  • Coralista

Macam admin biasa beli warna Red Velvet. Sesuai dengan make up dan kulit wajah admin.

Lip Cream yang Mesra Wudhu

Bagi wanita Muslimah, admin percaya anda mesti inginkan gincu bibir yang senang nak remove’ terutamanya sewaktu ingin mengambil Wudhu. Admin guna wetwipes je untuk menanggalkan gincu bibir ini.

Ada Collagen & Shea Butter

Yes, admin percaya ramai di luar sana yang mempunyai masalah bibir kering dan gelap sewaktu memakai ‘lipstick’. So, satu lagi kelebihan yang diterangkan oleh stokis Mont Kiara sewaktu pembelian Lip Cream Amoura ini ialah lipstick ini tidak mengeringkan dan menggelapkan bibir.

Lulus KKM 🙂

Admin ni kalau nak produk ni ‘particular’ sikit, lagi-lagi bab kesihatan.

Tekstur Creamy Matte

Semasa apply creamy, lepas kering jadi MATTE! Dan satu lagi yang admin nak puji ialah ‘lipstick’ tahan lama. Even after makan tengahari atau ‘dinner’ pun bertahan.

Flavor Strawberry yang Wangi

Lepas pakai lipstick Amoura ini hah rasa bau wangi-wangi sikit. Selesa untuk dipakai bila-bila waktu sahaja.


Testimoni-Testimoni

“At first i was skeptical. I selalu beli lipstick from MAC, Nars & Bobbi Brown cus i tau memang selamat digunakan. Tapi sejak ekonomi down sikit ni rasa mahal pulak nak beli balik bila lippy kita habis. One day I ternampak kawan i beli Amoura Matte Liquid Lipstick ni and dia upload pulak selfie dia pakai warna Mulberry, i terus jatuh cinta!

I whatsapp terus and place order for 1 pcs. Sampai je i terus pakai. All i can say is WOW! Mula-mula apply dia creamy, when dries jadi Matte! And the best thing is tak keringkan bibir i langsung. Nak remove pun senang hehehe. Terus i place order for another 4 colors nak lengkapkan collection i. Thank you so much Amoura team for coming with this awesome lip cream! Im a proud owner of all 5 colors now hehehe” Lana, Kuala Lumpur


Harga Promosi

Harga asal Amoura Matte Liquid Lipstick ni sebenarnya RM49.00. Tetapi untuk ‘LIMITED TIME’ ni, anda boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari Amoura Cosmetics Mont Kiara dengan RM39.00 Satu.

Kalau beli 6pcs mereka akan bagi anda FREE Paperbag!

Boleh buat pembelian terus disini dengan direct Whatsapp ke agen mereka dengan satu klik sahaja – Saya Nak Beli!


Apa Komen Anda?

Review Amoura Matte Liquid Lipstick | Amoura Cosmetics Mont Kiara

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in