Rahsia Dapatkan “6pax” Dari Rumah Sahaja


Susahkan nak dapatkan “6pax” ? Tapi perlu ingatt , mereka yang sudah berjaya dapat sixpack ni mereka ada rahsia dan ramuan rahsia mereka sendiri. Ada yang suka bercerita, ada yang suka berahsia. Mesti seronokkan raya ni balik kampung dah dapat badan yang diidamkan. Entry kali ini adalah perkongsian langsung & video dari seorang yang sudah berpengalaman mendapatkan badan yang ramai gadis-gadis idamkan.

Beliau yang saya maksudkan adalah Mohd Zulhilmi atau nama panjangnya adalah Muhamad Zulhilmi bin mokhtar. Beliau menceritakan telah melibatkan diri sepenuhnya pada tahun 2013 dengan hanya senaman dirumah sahaja (Home workout). Selepas beberapa ketika barulah menjinakkan diri dengan senaman di Gym dan “street workout”.

Apa yang menarik tentang Zulhilmi ini adalah beliau berjaya kekalkan konsistensi di dalam membina badan dan kesihatan. Korang boleh follow saja profile beliau :

Nama : Muhamad Zulhilmi bin mokhtar

Instagram : zulhilmi.mokh
  Facebook : https://www.facebook.com/zul.hilmi.39
Pelajaran : Degree in Health Admin
Menetap : Shah Alam

Boleh lihat diari perjalanan beliau dalam membina badan disamping ingin membawa kesedaran tentang bertapa pentingnya menjaga kesihatan kepada masyarakat. Semangat ini muncul lantaran melihat ramai orang terdekat yang kini menghidap penyakit2 bahaya kerana tidak menjaga kesihatan, malah ada juga yang meninggal dunia kerana penyakit dihadapi mereka.

Jadi Zulhilmi ingin membawa kelainan bahawa kita boleh sahaja mencuba apa saja makanan kegemaran kita, namun kita haruslah mempunya kemahiran dan ilmu tentang cara untuk “Counter Back” atau bakar semula lemak itu dengan cara berkesan.

Beliau yang turut mengambil Lazar Angelov sebagai panduan dan sumber inspirasi dalam bidang ini. Mempunyai target untuk membina yayasan sendiri pada masa akan datang, beliau sudi berkongsi rahsia dan tips2 kurus secara langsung. Sama-sama kita doakan semoga matlamat ini dapat dilaksanakan dalam masa terdekat.

 

Jom amalkan CARA SENAMAN DARI RUMAH langsung daripada Zulhilmi Mokhtar. Anda hanya perlu luangkan masa sekitar 5-10 minit sahaja untuk dapatkan “6pax” anda. Selepas ini beliau akan kongsikan juga rahsia pemakanan, dan workout lain seperti (Shoulder workout, Chest workout, Back Workout ) pada entry akan datang. Jika ada sebarang cadangan, boleh komen juga dibawah untuk beliau kongsikan. Stay tuned 🙂

Nak tips lagi mendalam dari Zulhilmi ?
Nak join personal coaching dari beliau ?
Nak jadi girlfren beliau ? HEHE Gurau

Nama : Muhamad Zulhilmi bin mokhtar

Instagram : zulhilmi.mokh
  Facebook : https://www.facebook.com/zul.hilmi.39
Pelajaran : Degree in Health Admin
Menetap : Shah Alam

Apa Komen Anda?

Rahsia Dapatkan “6pax” Dari Rumah Sahaja

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in