Review Filem Surga Yang Tak Dirindukan 2


surga yang tak dirindukan 2

Siapa yang tak menangis tengok cerita KONFIRM bukan manusia. HeHE

Padu beb. Itulah yang Abg Jo dapat huraikan tentang movie terbaru Indonesia ini. Padat dan mampat dengan jalan cerita yang menarik, nilai2 murni, dan lakonan mantap dari para pelakon. Bagi Abg Jo pelakon2 movie ini mainkan peranan dengan baik dengan reaksi & exprassion muka yang bagus.

Haa.. Dengar kata Surga yang tak dirindukan 2 #SYTD2 ini telah melebihi 1juta jualan dan merupakan 4 filem terbaik Malaysia sekarang.  Jom lihat senarai pelakon2 yang membarisi filem ini :


Language                       : Indonesian
Classification                : P13
General Release Date : 16 Feb 2017
Genre                              : Drama / Romance
Running Time                : 2 Hours 4 Minutes
Distributor                     : Astro Shaw
Cast                                 : Laudya Chintya Bella, Raline Shah, Fedi Nuril, Reza Rahadian
Director                          : Hanung Bramantyo


Jom lihat apa kata penonton yang telah menonton #SYTD2 ini.


Eh ada lagi ni

Baiklah, secara keseluruhan Abg Jo tertarik dengan movie terbaru ini. Abg Jo bagi 5 stars sebab cerita ini walaupun 2 jam, setiap minit tidak pernah bosan. Bahkan setiap minit cerita anda akan menangis. Abg Jo yang gagah ni pun menangis, anda yang tak gagah takkan tak menangis ? Hehehe

Di Sebalik Tabir Filem #sytd2

P/s : Eh setakat ni review dari penonton yang lain semua positif, korang tengok hashtag la #sytd2 ye.

Apa Komen Anda?

Review Filem Surga Yang Tak Dirindukan 2

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in