Senarai Filem Superhero 2017 Yang Anda Mesti Tengok


transformers__the_last_knight_by_guillermotfmaster-da2y7cz

[fb_button]

Minggu ini saja kita telah disajikan dengan 3 Trailer Superhero yang menarik dan tak sabar untuk kita lihat filemnya yang akan ditayangkan pada tahun hadapan 2017, antara trailer tersebut ialah Guardian of Galaxy Volume 2, Transformers : The Last Knight, dan akhir sekali ialah Spider-Man: Homecoming..

1. Spider-Man : Homecoming #1

 

 Spider-Man : Homecoming ini merupakan filem spiderman terbaru yang akan dikoleberasikan bersama pasukan Avengers dan filem Spiderman ini dijangka akan menjadi salah satu filem meletop tahun 2017. Dalam trailer spiderman ini kita boleh melihat iron-man akan memainkan peranan penting dalam membantu spiderman untuk menentang jenayah. Anda juga akan dapat lihat musuh Spiderman iaitu the Vulture yang dilakonkankon oleh Michael Keaton yang pastinya akan menjanjikan satu lakonan yang mantap dari bekas pelakon Batman (1989) dan Batman returns (1992).

 

2. Guardian of The Galaxy VOL. 2

Kepada peminat Guardian of Galaxy terutamanya yang sangat menyukai watak Groot yang disuarakan oleh Vin Diesel, anda tidak perlu rasa risau kerana Groot akan kembali dan beliau kini bertambah lagi comel dengan saiznya kecil. Guardian of Galaxy Volume 2 akan menunjukkan watak Groot yang masih lagi dalam proses pembesaran dan nama Groot juga telah diubah menjadi baby Groot.

 

3. Transformers : The Last Knight

Trailer ini pastinya amat mengejutkan semua kerana di akhir trailer ini ada menunjukkan Optimus Prime telah meminta maaf kepada Bumblebee sambil membunuh Bumblebee. Ini menimbulkan persoalan adakah Optimus Prime telah pun di hasut oleh musuh ataupun Bumblebee sendiri yang telah dihasut dan bertukar menjadi watak jahat.

Apa Komen Anda?

Senarai Filem Superhero 2017 Yang Anda Mesti Tengok

log in

Don't have an account?
sign up

reset password

Back to
log in

sign up

Captcha!
Back to
log in