Lenguh2 badan ? Tangan terseliuh ? Buang angin badan? Urut batin ? Persediaan perkahwinan ?

Korang selalu cuba urutan tradisional, tapi badan masih sakit & kurang berkesan ? Mesti ramai yang pernah rasa macam ni. Lagi2 dekat Kuala Lumpur ni, rata2 urut sebab main2 je, “happy ending” dan sebagainya

Last week, leher aku terseliuh sebab salah tidur. Memang sakit gile 2 hari tu. Aku contact Abe Zul untuk set appoinment macam biasa.

 

 

Nama : Abe Zul

Lokasi : Bangsar , belakang bangunan UOA yang ada LRT tu

Status : Sudah berkahwin

No Telefon : 019-395 2648

Pekerjaan : Full Time driver KTM ( komuter tu)

Masa urut : Kena set appointment awal2, sebab Abe Zul berkerja, mengurut ni niat beliau untuk tolong mereka yang memerlukan

Cas Urut : Ikut keikhlasan

 

Abe Zul jenis tak amik bayaran, selalu cakap ikut ikhlas je. Mula2 datang, aku ingat nak bagi Rm10 je. Hehe 😅😅. Lepas dari urut, korang akan rasa malu nak bagi sikit, hilang terus rasa sakit beb

 

Cubalah dulu, kalau rasa tak best, tak payahlah bayar 😓. Aku share ni sebab dah berkesan dekat aku tiap kali aku injured

 

Pengalaman lepas urut :

1) Leher aku terus rasa normal, malah badan terus lebih bertenaga. Aku tak pernah tak puas hati bila urut dengan dia.  Betullah bak kata Abe Zul, kita usaha, yang sembuhkan Allah.

2)  Setiap kali urut, aku mesti menjerit2. Bayangkan laki macho menjerit. Haha. Dia akan betul-betulkan urat kau yang tersimpul tu. Sakittt, tapi lepas urut kau rasa lega gile. Serius

3) Lepas dari urut, Abe Zul belanja kau minum pulak. Beliau ni aku respect sebab meraikan tetamu. Hidup sederhana tapi berkat kan.

Mungkin ada yang search urut batin,urut batin lelaki, urut tradisional, cara urut batin. Jom contact Abe Zul untuk cuba dulu ,mana taw anda sangat2 puas hati macam yang aku rasa.Hehe

P/S : Abe Zul pakar urut batin jugak taw. Sangat sesuai bagi mereka yang nak kahwin, nak tahan lama. Susah nak cari orang yang pandai urut batin dekat Kuala Lumpur ni.

Comments